Rosbief rolletjes met rucola en Parmezaan

De feestdagen staan weer voor de deur en daar horen lekkere hapjes en gerechten bij. Het liefste overheerlijk zonder dat de kilo’s eraan vliegen. Dit hapje bij de borrel is genieten zonder enig schuldgevoel en super simpel en snel klaar in 15 minuten. Love.Life

Dit heb je nodig

16 plakjes rosbief              ½ komkommer

Rucola                               50 g Parmezaanse kaas

Truffelmayonaise               peper en zout

Zo maak je het

  1. Leg de plakjes rosbief op een schaal of bord en doe op elke plak 1 eetlepel truffelmayonaise uitgesmeerd met een beetje peper en zout naar smaak.
  2. Verdeel de rucola over de rosbief. Snij de komkommer in dunne reepjes (zoals Franse frietjes) en leg deze op de rucola.
  3. Rasp de Parmezaanse kaas en verdeel het over de komkommer en rucola.
  4. Rol de rosbiefplakjes op en geniet van dit heerlijke borrelhapje.

Ik weet zeker dat dit hapje je heel goed zal bevallen. Maak van de nood een deugd want de rosbiefrolletjes kun je ook gemakkelijk meenemen voor onderweg of op je werk.

Voedingswaarden: 480 kcal, eiwit 24,5 g, khd 2,6 g, vet 40,9 g, vezels 1,6 g

Rosbiefrolletjes Met rucola komkommer en pamezaan