Liever geen vlees? Dan kun je deze vervangen door zalm. Liever ook geen vis maak dan een vegetarische variant met dunne plakjes tomaat of rode biet. Love.Life…
Dit heb je nodig
250 g carpaccio 2 el light mayonaise
10 g pijnboompitten ½ truffelolie
10 g Parmezaanse kaas Zongedroogde tomaten
rucola
Ik zelf ben niet echt een liefhebben van zongedroogde tomaten en kies ik dus voor cherry tomaatjes. Ook doe ik er altijd wat komkommerblokjes overheen. Gewoon omdat ik het lekker vind.
Zo maak je het
1- Verdeel de carpaccio over 2 borden en leg hier een handje rucola op.
2- Hier bovenop doe je de zongedroogde tomaatjes en eventueel de blokjes komkommer.
3- Meng de truffelolie met mayonaise en verdeel deze over de 2 borden.
4- Maak het af met de Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
Voedingswaarden: 292 kcal, 3 g khd, 25 g eiwitten, 17 g vetten.