Monchou pannenkoekjes met chocoladesaus en aardbeien.

Pannenkoekjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken bij de Paasbrunch. Niet alleen kinderen krijgen er blije koppies van maar iedereen. Dus serveer deze overheerlijk koolhydraatarme pannenkoekjes en geniet. Love.Life

Dit heb je nodig

Voor 4 pannenkoekjes heb je 2 eieren nodig, 1 pakje Monchou, 2 el kokosolie en een snufje zout.

Voor de chocoladesaus heb je 125 ml slagroom nodig en100 gram fijngehakte pure chocolade.

En als laatste een bakje aardbeien

Zo maak je het

1- Doe de Monchou samen met de eieren en het snufje zout tot een glad beslag.

2- Verwarm de koekenpan met 1 el kokosolie en bak hierin 2 pannenkoekjes op laag vuur. Draai ze om wanneer de bovenkant droog is en bak de pannenkoekjes nog een minuut of 2. Herhaal dit voor de andere pannenkoekjes.

3- Voor de saus breng je de slagroom aan de kook in een steelpannetje. Haal de pan van het vuur en smelt de fijngehakte chocolade erin. Roer het geheel goed door.

4- Serveer de pannenkoekjes met chocoladesaus en plakjes aardbeien. En smullen maar!

Monchou Pannenkoeken met chocoladesaus